7/20/2011

the last of the last

.....Oon ollu tosi reipas ja jaksavainen, ku oon kirjotellu niin ahkerasti! Tahto ois kova, mutta aika ja jaksaminen on kyseenalasta. Nyt kuitenki tuntuu suht virkeelle, vaikka paassa jyskyttaa ja hostmama makkaa kippeena sangyssa:D

Ollaan tehty ihan kauheesti kaikkee, niinku arvata saattaa. Tassa esiteltyna pari paikkaa, missa ollaan kayty taman kuun alussa. Enjoy!
Kaytiin Franklin parkissa Columbuksessa kattomassa perhosia ja eri ilmastojen kasveja 1.7.! Oli hienoa, vaikka oli ihan liian kuuma! Noissa kasvillisuus alueissa oli mm. Himalaya, aavikko ja sademetsa.




Noi kuvat ei jarjestaydy ollenkaan.... Samana paivana mentiin illalla kattomaan yha Columbuksessa Red, White & BOOM!ia, ku 4.7. oli itsenaisyyspaiva. Ooteltiin 6 tuntia yhessa puistossa 20minsaa kestavia ilotulituksia! Tuli mieleen vaistamatta Harry Potterista Huispauksen maailmanmestaruuskisat:D Tassa pari kuvvaa:

5.7. kaytiin Amish Countryssa kattomassa amish ihmisten elamaa. Talla kerralla tuntu ku ois ollu jossain Taru Sormusten Herran kuvauksissa. Kaikilla miehilla oli semmoset maahisparrat ja kaikki kulki mustilla karryilla. Pikku lapsillaki oli omat pikku karryt ja pienet ponit vetamassa!
Harmi ku en voi videoita ladata tahan (kestais ikkuisuus), ku oon videoinu niin paljo! Amish Countrysta ostin raamatun, joka oli painettu vaan yhelle paperin palalle :~D Ostin myos postikortteja ja karkkia.

Keskiviikkona 6.7. kaytiin Longaberger basketilla, ja paikanpaalla meille selkis, etta se koritehas on keskiviikkosin kiinni..... Paastiin kuitenki kaymaan ton toimistorakennuksen sisalla, joka oli aika vaikuttava.

Tassa rakennuksessa tyoskentellee kuulemma 500 ihmista!

Paivitan huomenna varmaan lissaa, koska bloggeri pistaa kovasti vastaan ja ollaan kayty niin monessa paikassa ja tehty vaikka mita, etta aikahan tassa loppuu. Rahatki ruppee oleen aika finito; tavaraa on kertyny reilusti yli 10kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti