7/21/2011

one more week

Eilen oli hieno auringonlasku! Jaan pari kuvvaa teianki kanssa 8)

Aurinko laski vaan kauheen noppeesti. Noissa kahessa kuvassakkii nakkyy ja pienonen ero.

Seuraavaks yhelta kauppareissulta kuvia. Tommonen normi mini ruokakauppa. Hauskoja hyllyja!




 

Ruokakaupat nayttaa jotenki tosi likasille, vaikkei ne siis likasia varsinaisesti ookkaa. Nayttaa jotenki tosi halvalle? Walmartissa nakkyy ihan ihmeellisimmat ihmiset, kerranki siella oli tatuoitu nainen ja janis sylissa:D Ne vaan kulki ympariinsa.

8.7. kaytiin maailman parhaaks huvipuistoks aanestetyssa Cedar Pointissa! Oon aina halunnu kaya siella, ja niinhan me sitte tehtiin ♥ Puistoon ajo reilu 3 tuntia, ja laitteet oli ihan mahtavia! Tahon ehottomasti takasi, varsinki ku maailman noppein ja korkein vuoristorata oli rikki. Ku tajusin sen, oli lahella ettei tullu tippa linssiin. Ootin sita niin paljon, ja sitte se oliki rikki...... Oltiin viela sovittu Drewn kaverin Jamien kanssa, etta mennaan siihe ku Jenny eika Drew ois tahtonu. Mutta ei sitte 8< Eka kuva on otettu nakoalatornista, jonka ikkunat oli ihan sika likaset -__-



Haha hyva ainut kuva minusta tuolta paivalta on ku istun tommosessa lastenlaitteessa XD Kaytiin siis ajamassa kaikki nuo muut "hurjat" mita koko puistossa on, paitsi tuo korkein&noppein.

Paras ruoka mita oon tahan mennessa syony oli Bob Evanssilla tammonen sandwichi ;3; Ja eilen kaytiin Whit`silla syomassa jatskia. Otin Muddy Muskin, tai jonku semmosen, missa oli keksinpalasia ja kinuskia ja mita lie!



Miks noi kuvat ei asettaudu =_= Anygays, talla viikolla on joka ilta naitten kirkolla klo 6-8pm lasten kesaloman raamattukoulu, jossa samanikaset lapset kulkee ryhmissa eri pisteilla. Ne kay syomassa ja piirtamassa ja laulamassa ja meian pisteella aina pelataan jottain! Kiva on nahha jenkkilapsiaki, ku nekkii on niin erilaisia!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti